ER DU Nysgerrig?

Mere Viden 

Hvad kan jeg gøre ved mine smerter med det samme? 

Cryo/is behandling.

En god første hjælp til nyopstået eller akutte skader er cryo også kaldet is behandling. Brug gerne en fleksibel is pose, pak den evt. i et viskestykke eller ovenpå t-shirten i ca. 10-15 min/tim. Den hjælper både som lokal bedøvende og inflammation nedsættes.

Hvis du har gigt kan det være en fordel at bruge varmen, det gør sig også gældende for de få der ikke tåler isbehandling.

Brug ikke is behandling til små børn, eller til svækkede ældre med hjerte- eller kredsløbdsproblemer. 

Vær opmærksom på ikke at få forfrysning, så brug ikke isen i for lang tid, hvilket kan variere fra person til person, især for personer med nedsat følesans eller tidligere forfrysninger. 

Smertestillende

Smertestillende kan også være med til at aflindre smerterne og få musklerne til at slappe af. Det kan være en fordel både før, under og efter en kiropraktisk behandling, især hvis du har stærke smerter eller har meget spændte muskler.

Prøv at starte med almindelig håndkøbs smertestillende, og følg altid anvisningen på pakken eller spørg på apoteket. Hvis du har brug for stærkere smertestillende end håndkøb, skal du konferere med din egen læge først. 

Hvis du tænker, kiropraktoren skal se hvor ondt du har, så du vil ikke tage smertestillende. Her skal du vide at undersøgelsen viser det samme, uanset om du tager smertestillende eller ej, og undersøgelsen vil måske være mindre ubehagelig for dig især hvis du har stærke smerter. 

Søvn, madras og hovedpude. 

Tekst kommer senere

tekst

tekst

tekst

Læs mere

Kan træning og motion hjælpe mod mine smerter?

Du kan lindre og forebygge smerter i led og muskler

tekst

tekst kommer senere

tekst

Læs mere

Utilsigtede hændelser og klager

Utilsigtede hændelser

En utilsigtede hændelse er en begivenhed, der kan medføre skade/utilsigtede fysisk overlast eller risiko herfor, som ikke skyldes patientens sygdom. Det gør sig også gældene hvis skaden forinden blev afværget. Hvis kiropraktoreren oplever en utilsigtede hændelse i deres klinik eler får kendskab til det hos andre sundhedsprofessionelle bliver det indrapporteret i overensstemmelse med lovgivningen, den utilsigtede hændelse på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside www.stps.dk eller på www.dpsd.dk Bekendtgørelse om rapportering af utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet mv: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=134520

Klager

Ris og Ros kan sendes til klinikken via mail birgittert@kirolux.dk og vil blive besvaret hurtigst muligt.

Ønsker du at klage over behandlingsforløbet hos kiropraktoren, kan dette gøre via Styrelsen for Patientsikkerhed www.stps.dk.

Hvis der skal søges erstatning, kan det meldes til patienterstatningen på www.patienterstatningen.dk

“citat om sundhed.”

Navn

Firma

“Citat om sundhed.”

Navn

Firma

“Citat om sundhed.”

Navn

Firma

Er du klar til kiropraktisk behandling?

Jeg glæder mig
til at hjælpe dig!

KONTAKT

Har du spørgsmål inden din behandling?

Skriv til mig, hvad din situation er, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.